Telefon: 604 504 200

Posiadamy szerokie menu, które z pewnością umili Państwu i Państwa gościom wieczór.
Do naszych zadań podchodzimy z pasją! Poniżej przedstawiamy propozycje dań na imprezy okolicznościowe. Poniżej Menu nr.III jest opis oferty weselnej.

MENU I

DANIA GŁÓWNE
– Rosół z różnego rodzaju mięsa długo gotowany z makaronem
– Zupa krem z cukinii z prażonym słonecznikiem
– upa krem pieczarkowa z natką pietruszki i mini pulpecikami drobiowymi

– Soczysty de voloille z masełkiem i żółtym serem w złocistej panierce
– Kieszeń sąsiada (pierś z kurczaka zamknięta z pieczarką, żółtym serem i cebulką duszoną na maśle)
– Ziemniaki z wody
– Bukiet 3 surówek

– Szaszłyk drobiowy z kolorowymi warzywami, żeberko soczyste marynowane w przyprawach z glazurą miodowo musztardową, złociste udko z kurczaka nadziewane pieczarką i mięsem mielonym
– Ziemniaki opiekane/frytki/kluseczki śląskie
– Surówki z kapusty pekińskiej, sałaty lodowej

– Barszczyk czerwony pachnący jabłkiem, czosnkiem
– Krokiety z kapusty i grzybów
– Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowo-drobiowym

Dania vege do ustalenia.
Dania obiadowe serwowane są na półmiskach.

PRZYSTAWKI
– Deska pieczonych wędlin
– Schab po warszawsku w galarecie
– Roladki z szynki nadziewane pastą tatarską w galarecie
-Tortille z szynką/ wrapy z kurczakiem
– Ryba grecka
– Nugetsy z sosem czosnkowym
– Rolada szpinakowa z łososiem
– Śledzik marynowany z cebulką

SAŁATKI
– Świeży szpinak liść z ananasem i boczkiem z sosem czosnkowym
– Gyros z grillowanym kurczakiem

CIASTO
Sernik , Szarlotka, Pani Walewska, Shrek, Malinowa chmurka, Makowiec, 3 Bit
Oferujemy także słodki stół z babeczkami, rurkami i innymi słodkościami.

 

MENU II

DANIA GŁÓWNE
– Flaki po warszawsku
– Rosół z różnego rodzaju mięsa długo gotowany z makaronem
– Zupa krem z cukinii z prażonym słonecznikiem

– Soczysty de voloille z masełkiem i żółtym serem w złocistej panierce
– Kotlet schabowy pod pieczarkową pierzyną
– Noga z kaczki w aromatycznym pomarańczowo jabłkowym sosie
– Ziemniaki z wody/ opiekane z ziołową nutą
– Buraczki na ciepło
– Bukiet 3 surówek

– Soczysty schab karkowy duszony w konfiturze śliwkowej
– Zraz wieprzowy z boczkiem i ogórkiem kwaszonym
– Sznycle z indyka w lekkim śmietanowo śliwkowym sosie
– Kluski śląski
– Kopytka ze szpinakiem
– Warzywa gotowane
– Pieczarka duszona z cebulką

– Szaszłyk drobiowy z kolorowymi warzywami, żeberko soczyste marynowane w przyprawach z glazurą miodowo musztardową, złociste udko z kurczaka nadziewane pieczarką i mięsem mielonym
– Ziemniaki opiekane/frytki/kasza gryczana
– Surówki z kapusty pekińskiej, sałaty lodowej

– Barszczyk czerwony pachnący jabłkiem, czosnkiem
– Krokiety z kapusty i grzybów
– Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowo-drobiowym

Dania vege do ustalenia.
Dania obiadowe serwowane są na półmiskach.

PRZYSTAWKI
– Deska pieczonych wędlin
– Schab po warszawsku w galarecie
– Roladki z szynki nadziewane pastą tatarską w galarecie
– Tortille z szynką/ wrapy z kurczakiem
– Ryba grecka
– Nugetsy z sosem czosnkowym
– Rolada szpinakowa z łososiem
– Śledzik marynowany z cebulką
– Tatar wołowy z cebulką i ogórkiem kwaszonym
– Jajka nadziewane
– Skrzydełka faszerowane

SAŁATKI
– Świeży szpinak liść z ananasem i boczkiem z sosem czosnkowym
– Gyros z grillowanym kurczakiem
– Hawajska z ananasem i kurczakiem wędzonym

CIASTO
Sernik , Szarlotka, Pani Walewska, Shrek, Malinowa chmurka, Makowiec, 3 Bit
Oferujemy także słodki stół z babeczkami, rurkami i innymi słodkościami.

MENU III

DANIA GŁÓWNE
– Flaki po warszawsku
– Rosół z różnego rodzaju mięsa długo gotowany z makaronem
– Zupa krem z cukinii z prażonym słonecznikiem
– Penne z grzybami i łazankami

– Łosoś gotowany na parze z nutą cytryny
– Kotlet schabowy z kością w złocistej panierce
– Polędwiczki wieprzowe w kurkowym sosie
– Soczysty de voloille z masełkiem i żółtym serem w złocistej panierce
– Bukiet 3 surówek
– Warzywa gotowane
– Ziemniaki z wody/opiekane z ziołową nutą

– Soczysty schab karkowy duszony w konfiturze śliwkowej
– Zraz wołowy z boczkiem i ogórkiem kwaszonym
– Noga z kaczki w aromatycznym pomarańczowo jabłkowym sosie
– Sznycle z indyka w lekkim śmietanowo śliwkowym sosie
– Kluski śląski
– Kopytka ze szpinakiem
– Buraczki na ciepło
– Pieczarka duszona z cebulką

– Szaszłyk drobiowy z kolorowymi warzywami, żeberko soczyste marynowane w przyprawach z glazurą miodowo musztardową, złociste udko z kurczaka nadziewane pieczarką i mięsem mielonym
– Ziemniaki opiekane/frytki/kasza gryczana
– Surówki z kapusty pekińskiej, sałaty lodowej

– Barszczyk czerwony pachnący jabłkiem, czosnkiem
– Krokiety z kapusty i grzybów
– Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowo-drobiowym

Dania vege do ustalenia.
Dania obiadowe serwowane są na półmiskach.

PRZYSTAWKI
– Deska pieczonych wędlin
– Schab po warszawsku w galarecie
– Roladki z szynki nadziewane pastą tatarską w galarecie
– Tortille z szynką/ wrapy z kurczakiem
– Ryba grecka
– Nugetsy z sosem czosnkowym
– Rolada szpinakowa z łososiem
– Śledzik marynowany z cebulką
– Tatar wołowy z cebulką i ogórkiem kwaszonym
– Jajka nadziewane
– Skrzydełka faszerowane
– Tymbaliki drobiowe
– Łosoś pieczony w galarecie
– Ryba w cieście naleśnikowym w sosie pomidorowo-paprykowym
– Boczek zawijany ze śliwką
– Pomidory z mozzarellą muśnięte sosem koperkowym

SAŁATKI
• Świeży szpinak liść z ananasem i boczkiem z sosem czosnkowym
• Gyros z grillowanym kurczakiem
• Jarzynowa

CIASTO
Sernik , Szarlotka, Pani Walewska, Shrek, Malinowa chmurka, Makowiec, 3 Bit
Oferujemy także słodki stół z babeczkami, rurkami i innymi słodkościami.
W trakcie wesela w bufecie serwowane będą gołąbki z kapusty nadziane mięsem mielonym oraz zupa meksykańska.

 

Przykładowy scenariusz wesela:
Godz.17.00 -Gotowość Sali , zbierają się goście
17.15 -Kelnerzy serwują wino musujące
17.30 -Przyjazd Pary Młodej , powitanie chlebem i solą
17.40 -Obiad główny
21.00 -Drugie ciepłe danie
23.00 -Tort
01.30 -Trzecie ciepłe danie

04.00 -Koniec wesela

Dodatkowo polecamy:

*Stół wiejski , Stół rybny , Dechę serów , Lody ,
*Bar – Pakiety do uzgodnienia z naszym barmanem.
*Dekoracje kwiatowe , dekoracje Sali – polecamy dekoratorkę z którą stale współpracujemy. Mogą też Państwo zlecić dekoracje firmie zewnętrznej.
*Hotel – W ofercie mamy 14 pokoi z TV-Led i łazienkami. Dla Pary młodej Apartament gratis.
*Posiadamy zespoły muzyczne . wodzirejów ,DJ-a ,profesjonalnego fotografa których Państwu udostępnimy po podpisaniu umowy.
Dodatkowo zapewniamy nowoczesne podświetlenie Led Sali ( w kolorze do wyboru ) , bezpłatny oświetlony parking oraz przepiękne biało-złote pokrowce na krzesła.

Po weselu jest możliwość zabrania jedzenia które zostanie po weselu.
Dzieci lat 0-2 za darmo a lat 2-10 -50% ceny.
W celu przedstawienia oferty , obiektu Jaśminowy Dworek Kołbiel-Człekówka 67b wcześniej prosimy o telefoniczne uzgodnienie godziny spotkania z właścicielką Panią Krystyną Wyglądała tel.604-504-200.
Posiadamy dwudziestoletnie doświadczenie aby ten Wielki Dzień na zawsze pozostał w Waszych wspomnieniach.

Pozdrawiamy
Zespół Jaśminowy Dworek .