Sala Weselna Jaśminowy Dworek do 220os.
Dokładamy wszelkich starań i dopasowujemy się do Państwa potrzeb aby chwile spędzone w obiekcie były wyjątkowe i niezapomniane. Elegancka, klimatyzowana sala urządzona w stylu greckim z sztukaterią gipsową na ścianach i chmurkami na suficie zapewni komfort nawet 220 -stu gościom. Wytworne sztukaterie, lustra w zdobionych ramach w połączeniu z LED-owym oświetleniem sufitu sali tworzą bajeczny klimat do rozmów podczas imprez towarzyskich który sprawi że każda uroczystość będzie niezapomnianym wydarzeniem.

Menu
Niezaprzeczalnym atutem jest samodzielne zaplecze gastronomiczne. Posiłki przygotowywane są przez wykwalifikowaną obsługę kucharską wyłącznie z produktów najwyższej jakości. Menu ustalamy indywidualnie, w zależności od potrzeb klienta, zapewniając bogaty wybór dań które przygotowywane są z najwyższą starannością i z produktów najwyższej jakości.

Oferta Weselna Jaśminowy Dworek Kołbiel rok 2025 i 2026 i Menu (poniżej oferty)
W dniu wesela oraz następnego dnia Cały obiekt jest tylko do dyspozycji pary Młodej.
Apartament dla nowożeńców ze śniadaniem i gwarancją puznego wymeldowania się następnego dnia jest gratis.
Motel – 15 pokoi gościnnych z TV -Led i łazienkami w promocyjnej cenie 200zł pokój.
Polecamy sprawdzony zespół muzyczny lub Dj-a
Polecamy Super Barmana w dobrej cenie.
Auto do ślubu , limuzyny oraz klasyki .
Szeroki czerwony dywan na wejście oraz pochodnie lub fajerwerki na życzenie
Na życzenie stól wiejski , czekoladową fontanne , stół rybny , sushi, dechę serów .
Biało złote bankietowe pokrowce na krzesła – element dekoracyjny nadający sali szczególnej elegancji jest gratis
*Cena atrakcji jest uzależniona od ilości osób , daty przyjęcia , zimą obniżamy cenę o 10%.
*Poprawiny w cenie do uzg.
Poniżej jest menu , cena też zależna od ilości osób np. jak 200 osób jest tańsze a jak 50 osób jest droższe.
Scenariusz Wesela :
Powitanie chlebem i solą.
I DANIE GORĄCE – ZUPA
- rosół z makaronem
oraz do wyboru: (jeden rodzaj)
- flaki
- krem z pomidorów z grzankami i mozzarellą
- krem brokułów z groszkiem ptysiowym
- krem z dyni z pulpa z mango
- zupa grzybowa pachnąca lasem z łazankami
- II DANIE GORĄCE (dwa rodzaje do wyboru)
- eskalopki schabowe z pieczonymi warzywami na białym winie z dodatkiem rozmarynu
- pieczeń wieprzowa z karkówki w sosie pieczarkowym
- tradycyjny kotlet schabowy
- kotlet de volaile z masłem czosnkowo-koperkowym
- kieszonka z piersi kurczaka z pieczarkami
- pierś z kurczaka w sosie Dijon
- pierś z kurczaka faszerowana szpinakiem i mozzarella
- udka pieczone w ziołach
- schab ze śliwką pieczony w sosie pieprzowym
- III DANIE GORĄCE (jedno do wyboru)
- polędwiczki wieprzowe pieczone w sosie pieprzowym lub serowym
- poliki wieprzowe w sosie z czerwonego wina
- schab pieczony po królewsku nadziewany śliwką w sosie pieczeniowym
- pierś z kurczaka z dodatkiem sosu z suszonymi pomidorami i pesto
- udka z kurczaka pieczone z pieczarkami
- noga z kaczki z pieczonym jabłkiem i karmelizowanymi buraczkami
- (dopłata 10 zł)
- stek z łososia z pieczonymi warzywami i sosem cytrynowym (dopłata 10 zł)
IV DANIE GORĄCE (jedno do wyboru)
- barszcz czerwony z krokietami, uszkami lub pierogami
- żur staropolski z jajkiem i kiełbasą
- Zupa gulaszowa
DODATKI DO DAŃ GORĄCYCH
- kluski śląskie
- kopytka
- ziemniaki z wody
- ziemniaki opiekane
- francuskie pieczone
- prażona kasza gryczana
- risotto z groszkiem
- surówka z białej kapusty
- surówka z modrej kapusty
- surówka z kapusty pekińskiej
- frytki
- surówka z marchewki i jabłka
- buraczki zasmażane
- warzywa z wody z masłem i bułką
- młoda kapusta zasmażana (sezonowo)
PRZYSTAWKI ZIMNE (16 do wyboru)
- sałatka tradycyjna jarzynowa
- Indyk w maladze
- Sałatka z tortellini i szpinakiem baby
- sałatka grecka (mix warzyw, ser feta, oliwki, lekki dressing)
- sałatka hawajska (seler marynowany, ananas, indyk pieczony,
- kukurydza, papryka, majonez)
- sałatka dyplomatka (ser żółty, papryka, kukurydza, sos czosnkowy)
- sałatka gyros (kapusta pekińska, grillowana pierś z kurczaka, papryka,
- ogórek konserwowy, czerwona cebula, kukurydza, mix sosów)
- sałatka brokułowa (różyczki brokułów, jajko, pomidor, ogórek, kukurydza,
- sos czosnkowy)
- sałatka z młodego szpinaku ze słodko-kwaśnym sosem, suszonymi
- pomidorami i prażonymi pestkami słonecznika
- sałatka cezar (sałata lodowa, pomidor, ogórek świeży, grillowany kurczak,
- mozarella, sos)
- sałatka z gruszką (rukola, gruszka, ser pleśniowy, dressing z nutą
- czosnku i miodu)
- pomidory z mozarellą i pesto
- carpaccio z buraka pieczonego z kozim serem i sosem balsamicznym
- schab po warszawsku z farszem chrzanowym w galarecie
- schab ze śliwką w galarecie
- tymbaliki drobiowe lub wieprzowe
- pstrąg łosoś w galarecie
- ryba po grecku
- ruloniki z szynki glazurowane ze szparagami
- roladki ze szpinakiem i łososiem lub słone babeczki nadziewane serkiem śmietankowym z dodatkiem pieprzu cytrynowego, łososiem wędzonym i kaparami
- mix-tulipsy pieczone oraz śliwka pieczona w boczku
- tortilla z warzywami i mięsem
- śledź w oleju z cebulką
- półmisek wędlin i mięs pieczonych przez nas (szynka, polędwica,
- karkówka w pieprzu, boczek pieczony w czosnku, schab nadziewany
- morelą, pasztet)
- tatar wołowy z dodatkami (podawany w I przerwie)
- jajko w majonezie (faszerowane)
- polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce z dipem czosnkowym
- pieczywo
DESERY
- wybór domowych ciast na paterach
- owoce na kloszach
STÓŁ WIEJSKI
- szynka wiejska z kopytem
- kiełbasa wędzona
- pasztetowa
- kaszanka
- salceson włoski
- pasztet
- boczek wędzony
- smalec
- pieczywo
- marynaty
NAPOJE BEZ OGRANICZEŃ
- gazowane: coca-cola, fanta, sprite
- soki w dzbankach
- woda gazowana
- woda niegazowana z miętą i cytryną
- kawa (również świeżo palona-ziarnista z ekspresu)
- herbaty (czarna, owocowa, zielona, mięta) .
- *** Serdecznie zapraszam na spotkanie***
- Kucharz / Manager Damian Król tel. 604-504-200
- Właścicielka Krystyna Wyglądała tel. 608-314-344